Rezervisano 1.600 ulaznica
74

Grci uoči utakmice u Atini traže podatke o našim navijačima

Klix.ba
Foto: Arhiv
Foto: Arhiv
Za navijače naše reprezentacije rezervisano je 1600 ulaznica za meč koji će izabranici Safeta Sušića igrati sa Grčkom 12. oktobra na stadionu Karaiskaki u Atini, u 3. kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Utakmica će biti odigrana u 21:45 sati po lokalnom vremenu, a cijena ulaznice za tribinu na kojoj će biti smješteni naši navijači iznosi 10 eura.

Nogometni savez Grčke je informisao naš Savez da za sve navijače BiH koji namjeravaju putovati u Atinu nadležni policijski organi Grčke, iz sigurnosnih razloga, zahtijevaju dostavu niza podataka i to: ime i prezime, broj pasoša, trasa puta kojim navijač, kupac karte dolazi, način putovanja (turistička grupa ili individualno, avionom ili drugim prijevoznim sredstvima), dan dolaska u Grčku i odlaska iz zemlje, naziv hotela u kojem je rezervisan smještaj.

Iz NS BiH su zamolili naše navijače da na vrijeme preduzmu potrebne mjere s ciljem nabavke ulaznica, jer Savez nije u mogućnosti da naruči sve ulaznice. Kontakt e-mail adresa Nogometnog saveza Grčke je: [email protected].