Nogomet
19

Grahovac i Hodžić poručili: Sa kvalitetom naše reprezentacije možemo ići dalje

Piše: E. M.
Foto: Elmedin Mehić/Klix.ba
Foto: Elmedin Mehić/Klix.ba
Reprezentacija Bosne i Hercegovine u Zenici je već tri dana, a prvi službeni trening bit će održan sutra na Trening centru, a ne na Bilinom Polju kako je prvobitno planirano.
Foto: Elmedin Mehić/Klix.ba
Foto: Elmedin Mehić/Klix.ba

Prije jutrošnjeg treninga u Trening centru Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine novinarima su se obratili Armin Hodžić i Srđan Grahovac.

Grahovac je kazao kako znaju svi o kakvom se protivniku radi te da će najviše ovisiti od njih samih.

"Dosta toga je već rečeno ovih dana. Znamo o kakvom se protivniku radi. U današnjem nogometu nema opuštanja. U ovoj utakmici najviše će zavisi od nas samih. Par dana prije utakmice dolaze finese kada će nam selektor reći šta možemo očekivati od njih", izjavio je Grahovac.

Grahovac je dodao da je spreman, zdrav te da je za minutažu odlučan selektor Baždarević.

"Ovdje zavisimo od nas samih, znajući današnji fudbal sigurno je da svi znaju igrati. Dva dana prije utakmice obratit ćemo pažnju na detalje, a do sada nismo radili velike analize", izjavio je Grahovac te dodao:

"Na našim prostorima uvijek se puno očekuje od ekipa i reprezentacija, svakako sa realnošću su ta očekivanja, ali najbitniji je početak i kako mi pokažemo kvalitet."

Foto: Elmedin Mehić/Klix.ba
Foto: Elmedin Mehić/Klix.ba

Armin Hodžić je kratko prokomentarisao kako ekipa dobro radi i da je atmosfera na nivou. Složio se s Grahovcem da se kvalitet treba pokazati na terenu te da kao ekipa uz kvalitet mogu otići daleko.

Danas će selektor Baždarević sa reprezentativcima održati individualne treninge sa početkom od 11 sati.