|

Grad Sarajevo će uložiti 500.000 KM za izgradnju južne tribine na stadionu Grbavica

Grad Sarajevo će uložiti 500.000 KM za izgradnju južne tribine na stadionu Grbavica
492
E. B.
8.11.2019. u 17:23
117
komentara
492

dijeljenja
Grad Sarajevo će uložiti 500.000 KM za izgradnju južne tribine na stadionu Grbavica Foto: Armin Herić/fkzeljeznicar.ba
Delegacija Grada Sarajeva, predvođena gradonačelnikom Abdulahom Skakom, posjetila je Stadion Grbavica i obavila razgovor sa predstavnicima FK Željezničar na temu izgradnje južne tribine.
U proteklih nekoliko dana FK Željezničar je pozvao i ugostio delegacije Kantona Sarajevo i Općine Novo Sarajevo, a povodom izgradnje južne tribine Stadiona Grbavica i mogućih izvora finansiranja.

U Plavom salonu danas je održan sastanak i sa delegacijom Grada Sarajeva, a delegaciju su činili Abdulah Skaka, gradonačelnik Sarajeva, Igor Gavrić, predsjedavajući Gradskog vijeća, Vedad Deljković, vijećnik Gradskog vijeća i Ivica Šarić, zamjenik gradonačelnika Sarajeva.

Foto: Gradska uprava Grada Sarajeva Foto: Gradska uprava Grada Sarajeva


Gradonačelnik Skaka najavio je nastavak podrške infrastrukturnim projektima FK Željezničar, a u trogodišnjem budžetu Grad Sarajevo odvojit će ukupno 500.000 KM za projekat izgradnje južne tribine.

Admir Džubur, predsjednik Kluba, Enis Džihanić direktor i Faruk Brković, generalni sekretar, su se u ime FK Željezničar, kao i svih onih kojima je klub u srcu zahvalili gradonačelniku Skaki i Gradskom vijeću na dosadašnjoj podršci i konkretnoj pomoći u budućnosti.
Prijavi grešku


Komentari (117)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...