Nogomet
0

Govou potpisao za Panathinaikos

Totalsport
Grčki nogometni prvak Panathinaikos potpisao je dvogodišnji ugovor s 31-godišnjim francuskim reprezentativcem Sidneyjem Govouom, dosadašnjim igračem Lyona.

Atenski klub saopćio je da će Govou u glavni grčki grad doputovati u subotu navečer iz Maroka, gdje je provodio godišnji odmor nakon debakla francuske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, čiji je Govou bio član. Ukupno je za ''galske pijetlove'' odigrao 49 utakmica i zabio 10 golova.

U nedjelju će se Govou podvrgnuti liječničkom pregledu, a dan kasnije se pridružiti ekipi na prvom treningu za novu sezonu. Tamo će ga dočekati i saigrač iz reprezentacije Djibril Cisse, također napadač, koji je prošle sezone bio najbolji strijelac grčkog prvenstva.

Možda će im se pridružiti i treći saigrač iz nacionalne momčadi, 32-godišnji stoper William Gallas, koji je na izlaznim vratima Arsenala. Panathinaikos ga želi dovesti.

Panathinaikos nije saopćio koliko će Govou zarađivati igrajući za ''zelene'', ali mediji su javili da se radi o svoti od milion i pol eura po sezoni.