Nogomet
16

Goran Karačić: Možemo iznenaditi Švicarsku

Klix.ba
Goran Karačić
Goran Karačić
Nakon lošeg otvaranja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo mladih selekcija, naša mlada reprezentacija u četvrtak u popodnevnim satima suprostavit će se favorizovanoj Švicarskoj na stadionu u Bielu.

Izabranici Darka Nestorovića vjeruju da mogu odigrati dobro, te u konačnici ostvariti dobar rezultat kojim bi popravili dojam s početka kvalifikacija. Golman našeg tima Goran Karačić nada se pozitivnom rezultatu.

“Nismo se predali. Želimo pokazati da ova generacija ima kvalitet i da dosadašnji rezultati nisu pravi pokazatelj naše vrijednosti”, kaže Karačić koji još uvijek strpljivo čeka na pravu priliku u našem mladom timu.

Goran je ove sezone briljantan na golu Zrinjskog i jedan je od najzaslužnijih za visok plasman kluba iz Mostara u Premijer ligi BiH.

“Zadovoljan sam otvaranjem sezone. Drago mi je i ako sam svojim odbranama doprinio dobrim rezultatima svog kluba. U nastavku sezone želimo vratiti lidersku poziciju koju smo nedavno ispustili”, dodao je Karačić.

Selektor Darko Nestrović i u četvrtak će na našem golu povjerenje ukazati golmanu Slobode Kenanu Piriću, dok će Karačić spremno čekati svoju priliku.