Serie A
32

Gojaku poništen gol u 91. minuti za pobjedu Torina, igrao samo 14 minuta

K. H.
Amer Gojak (Foto: EPA-EFE)
Amer Gojak (Foto: EPA-EFE)
Bh. reprezentativac Amer Gojak ušao je u 76. minuti meča njegovog Torina protiv Spezije u okviru 18. kola italijanske Serije A, a njemu je u 91. minuti poništen pogodak kojim je mogao donijeti trijumf svom timu.

Torino je u današnjem meču imao veliku šansu da dođe do izuzetno važna tri boda, a posao im je olakšao gostujući igrač Vignali koji je u osmoj minuti dobio direktan crveni karton.

Ipak, domaći tim nije uspio krunisati igrača više, mučili su se sve do samog finiša meča da uopšte naprave šansu pred golom gostiju, a onda je trener Torina u igru ubacio Amera Gojaka i uslijedila je velika ofanziva ovog tima da dođe do punog plijena.

Pored nekoliko šansi u kojima je prvenstveno bio Belotti, Torino je u 91. minuti uspio postići gol preko našeg Gojaka, ali je sudija Fabbri ranije svirao faul nad golmanom gostiju i samim tim nije bilo ništa od gola za pobjedu Torina.

Nakon ovog remija Torino ostaje u zoni ispadanja sa samo 13 osvojenih bodova, dok je Spezija na izuzetno dobrom 14. mjestu sa 18 osvojenih bodova.

Tabela: