Nogomet
0

Gibson zatvorio Twitter-profil samo dva sata nakon otvaranja

Totalsport
Darron Gibson (Foto: AFP)
Darron Gibson (Foto: AFP)
Darron Gibson, 23-godišnji nogometaš Manchester Uniteda, u ponedjeljak je odlučio kreirati svoj profil na društvenoj mreži Twitter. Njegova avantura trajala je vrlo kratko.

Irski nogometaš odlučio je slijediti put Rija Ferdinanda, Waynea Rooneyja i Michaela Owena, svojih saigrača u Manchester Unitedu. Rio Ferdinand je sve registrirane pratitelje njegove vlastite stranice pozvao da iskažu Gibsonu dobrodošlicu.

Umjesto toga, Gibson se sudario s hrpom uvredljivih poruka, a čini se kako su mnoge od njih stizale baš od navijača Manchester Uniteda. Jedan od njih mu je napisao:

"Ništa me ne bi učinilo sretnijim od toga da te klub proda ovoga ljeta".

Samo dva sata nakon otvaranja profila na Twitteru, Gibson ga je i zatvorio, iako nije objasnio zbog čega. No, čini se da su razlozi i više nego jasni. Sportske zvijezde i druge slavne osobe često su meta uvredljivih poruka na društvenim mrežama, ali ipak ne baš od vlastitih navijača ili obožavatelja.

Pa ipak, nakon što je Gibson izbrisao svoj profil, na Twitteru se pojavila inicijativa nekih korisnika za njegovim povratkom.

Wayne Rooney je također imao problema s navijačima Uniteda, zbog prijetnji ranije tokom sezone da će napustiti klub. Rooney je otvorio svoj profil u subotu, a već do ponedjeljka je skupio više od 180.000 sljedbenika. No, još je daleko od Rija Ferdinanda koji ih ima više od 800.000.