Juventus
0

Gianluigi Buffon: "Igra nam je s...."

Totalsport
Četiri remija i dva poraza bilanca su (ne)uspjeha Juventusovih nogometaša u posljednjih šest odigranih utakmica. Posljednji prvenstveni susret odigrali su protiv Leccea i remizirali (2-2) nakon primljenog pogotka u trećoj minuti sudijske nadoknade.

Već na poluvremenu bilo je burno u Juveovoj svlačionici, gdje je kratku buru izazvao pouzdani golman Gianluigi Buffon. Lecce je nakon prvih 45 minuta vodio 1-0 pogotkom Konana iz 11. minute, što je već nizom loših rezultata isfrustriranog golmana natjeralo da zaključi:

  • Igra nam je s...., sramotni smo. Shvaćate li to? Da ili ne? - upitao je Buffon saigrače, a potom napustio svlačionicu i nastavak utakmice sačekao na i oko terena mrmljajući i ljuteći se.

  • Buffon je bio ljut i to s pravom. Svi bismo trebali biti ljuti jer ne možemo ovako odbacivati sezonu. Moramo pronaći uzroke pada i riješiti ih se - objasnio je Vincenzo Iaquinta ali i dodao:

  • Imaju i navijači pravo na zvižduke, no u takvom ozračju sigurno ne mogu od nas očekivati da izvučemo najbolje od sebe.