Moratti podmlađuje ekipu
10

Gazzetta: Inter dovodi Barcin trojac i Icardija

Totalsport
Massimo Moratti (Foto: AFP)
Massimo Moratti (Foto: AFP)
Predsjednik Intera Massimo Moratti nastavit će podmlađivanje ekipe predstojećeg ljeta, i to ponajprije kupujući iz Barcelone.

Najčitaniji talijanski sportski dnevnik, La Gazzetta Dello Sport, u subotnjem izdanju ekskluizivno donosi informaciju da je milanski klub blizu finalizacije pregovora oko transfera čileanskog napadača Barcelone Alexisa Sancheza (24), koji je ove sezone, druge po redu na Nou Campu, izgubio mjesto standardnog prvotimca, a time također samopouzdanje i golove.

Milanski list navodi da bi u paketu sa Sanchezom iz katalonskog diva također mogli stići 21-godišnji desni dobrambeni igrač Martin Montoya, očito kao nasljednik Javiera Zanettija, te 25-godišnji kamerunski veznjak Alex Song, koji se nije najbolje snašao nakon prošloljetnog dolaska iz Arsenala.

Najdalje su Interovi pregovarači, navodi Gazzetta, ipak otišli u slučaju Sampdorijinog argentinskog centarfora Maura Icardija. Navodno je Inter za 20-godišnjeg golgetera već podigao policu osiguranja u slučaju da se povrijedi prije ljetnog transfera.