Nogomet
0

Gascoigne: Sheareru je Newcastle bio suđen

Totalsport
Bivši proslavljeni engleski reprezentativac Paul Gascoigne prokomentirao je kratko izbor Alana Shearera za novog menadžera Newcastlea.

Gascoigne je u posljednje vrijeme gostovao na stupcima engleskih medija gotovo isključivo u kontekstu vlastitih problema s alkoholom, drogom i depresijom, koji su ga u jednome trenutku doveli i do pokušaja samoubojstva, po njegovoj vlastitoj ispovijesti.

Gazza je svoju nogometnu karijeru započeo u Newcastleu, klubu u kojem je najljepše stranice biografije ispisao i Alan Shearer, od srijede novi menadžer ''svraka''.

  • Znao sam još prije 15 godina da će Alan Shearer dobiti posao šefa svlačionice u Newcastleu. To je, naprosto, bila njegova sudbina! Držim da je ovo velika prilika za njega. Mnogi ljudi govore kako nema što izgubiti. Ako se Newcastle podigne u igri i rezultatima, Alan će biti heroj, a ako nastavi tonuti, nitko ga neće kriviti. Međutim, Shearer nije tip koji tako razmišlja. Ukoliko stvari ne krenu po dobrome, znam da će to teško prihvatiti – kaže Gascoigne.