Druže se često
0

Gary Medel: Spahić mi je dobar prijatelj, on je odlična osoba

Sarajevo-x.com
Gary Medel
Gary Medel
Gary Medel, vezni igrač Seville, je danas izjavio kako je sa Emirom Spahićem izgladio sve probleme koje su imali prije desetak dana kada je između njih dvojice na treningu izbio incident.

Medel je potvrdio da ima prijateljske odnose sa Spahićem i da mnogo vremena provodi sa kapitenom bh. reprezentacije i Ivanom Rakitićem.

"Družim se sa Spahićem od prvog dana. Taj incident na treningu smo riješili odmah u svlačionici. Nakon završetka treninga smo se izvinili treneru i saigračima. Uvijek sjedimo na večeri jedan pored drugog, on je odlična osoba i veliki radnik", kazao je Medel za španski AS.

Podsjetimo, do naguravanja između Emira Spahića i Garyja Medela je došlo tokom treninga pred utakmicu sa Real Sociedadom, prije deset dana, nakon što je Medel oštro startao na kapitena reprezentacije BiH.

Saigrači su spriječili veću tučnjavu, a novi trener Andalužana je istog trenutka isključio ratoborni dvojac s treninga. Kaznio ih je i zabranom nastupa u utakmici 23. kola Primere u kojoj je Sevilla izgubila od Real Sociedada 2:0.