Dirk Kuyt
0

"Garantiram, iduće sezone idemo po naslov prvaka"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Odličnim igrama i rezultatima u smiraju sezone nogometaši Liverpoola su donekle popravili gorak okus od ove sezone u kojoj su bili prilično daleko od bilo kakvog pehara.

U posljednje vrijeme posebno su upečatljive ostale odlične partije i uvjerljive pobjede protiv Manchester Uniteda i Manchester Cityja. Čak treba spomenuti da u nekom "ludom scenariju" Liverpool može dohvatiti četvrto mjesto, pa tako i nastup u Ligi prvaka iduće sezone, makar je tako nešto teško očekivati.

Liverpool je trenutno šesti s četiri boda manje od Manchester Cityja koji je četvrti, te tri boda manje od Tottenhama koji je peti. No, važno je reći da City ima dvije utakmice, a Tottenham jednu manje od sastava s Anfielda.

Uprkos tome, jedan od iskusnijih u redovima Liverpoola Dirk Kuyt, je uvjeren da će iduće sezone ova ekipa Liverpoola pokazati sve što zna.

"Dovođenje Luisa Suareza i Andyja Carrolla je bio strašno dobar klupski potez. Oni su garancija nečega lijepoga u klubu iduće sezone i u sljedećim godinama", rekao je nizozemski nogometaš.

"Kada bi doveli još poneko kvalitetno pojačanje tokom ljeta garantiram da bi se trebali boriti za naslov prvaka u Premiershipu. Zapravo, to bi obećali našim navijačima. Sada, u drugoj polovici sezone, se u klubu osjeća dah 2009. godine kada smo bili odlični i kada smo zamalo bili prvaci", završio je Kuyt.