Džeko pregovara s Milanom
0

Galliani u Sarajevu, došao po Džeku?

Sarajevo-x.com
Adriano Galliani
Adriano Galliani
Na našem portalu mogli ste pročitati ekskluzivnu informaciju da je italijanski premijer i predsjednik italijanskog AC Milana Silvio Berlusconi, nakon prodaje Kake, pokazao interes za bh. napadača Edina Džeku.

Kako smo već pisali, Predrag Naletelić, menadžer Milana za jugoistočnu Evropu, inače porijeklom iz BiH, prije nekoliko dana stupio je u kontakt s menadžerom Edina Džeke Irfanom Redžepagićem. Tada je interes za bh. napadača pokazao Berlusconi.

Potvrda ove informacije stiže danas. Upravo sinoć u sarajevskom kafiću "Vatra" viđen je Adriano Galliani, potpredsjednik Milana koji je stigao u Sarajevo u jeku svjetskih transfera. Galliani je navodno razgovarao s Irfanom Redžepagićem oko Džekinog transfera u AC Milan.

Prema pisanju sajta RealMadrid-fan.com, Galliani je došao po svog napadača koji će zamjeniti Kaku koji ide u Real Madrid. Za pomenuti sajt ovu informaciju potvrdio je izvor blizak Milanu.

Da je Galliani viđen u Sarajevu, potvrđuju i forumaši koji su ga sinoć vidjeli u kafiću "Vatra".

Bosanskohercegovački reprezentativac bi tako trebao postati najavljeno pojačanje Milana koje bi trebalo zamjeniti Kaku.

Ricardo Kaka je prema Zidaneu, već potpisao ugovor sa Real Madridom, i službena potvrda će doći u ponedjeljak, kad bi Kaka trebao biti predstavljen javnosti u klupskim prostorijama Real Madrida. Uprava AC Milana bi ovim trebala inkasirati blizu €70 miliona.