Allegri tvrdi da nije bilo penala
2

Galliani: Nemamo Messija, ali imamo Balotellija

Totalsport
Foto: Arhiv/AFP
Foto: Arhiv/AFP
Trener Milana Massimiliano Allegri smatra da je njegova ekipa imala veliku sreću u utakmici 23. kola talijanskog nogometnog prvenstva protiv Udinesea.

Naime, Milan je slavio 2-1 golovima Marija Balotellija, a pobjednički gol je postignut u 4. minuti sudačke nadoknade iz, prema mišljenju Allegrija, nepostojećeg jedanaesterca. Tačnije, Milanov trener misli da je Heurtaux startao na loptu, a ne na El Shaarawyja.

"Imali smo sreće kada je u pitanju sudijska odluka. Prilično sam iskren kada je u pitanju procjena spornih situacija i reći ću da je Udineseov igrač išao na loptu. Sigurno nije bio penal. Šteta jer je Udinese igrao dobro, kao i mi. Mi smo odigrali fantastično prvo poluvrijeme, dok smo u drugom bili lijeni i platili smo cijenu", komentirao je Allegri.

Dopredsjednik Milana Adriano Galliani bio je oduševljen sjajnim Balotellijevim debijem.

"Balotellijeva dva gola bila su znak sudbine, a mogao je dati gol i već nakon 35 sekundi igre. Drugi gol nisam vidio jer sam već bio u svlačionici. Predsjednik Berlusconi razgovarao je s igračima i bio je jako zadovoljan. Naši napadači kombinirano imaju 60 godina i sada možemo biti mirni sljedećih 10 godina. U zadnjih 15 utakmica osvojili smo 33 boda", komentirao je Galliani, uz dodatak:

"Nemamo Messija, ali imamo Balotellija. Ovaj me napad podsjeća na onaj Barcelonin i imat ćemo velike koristi i od sponzora jer su Mariju tek 22 godine i veliki je potencijal."