Nogomet
0

Galaxy požuruje Beckhamovu posudbu u Milan

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Vodstvo Los Angeles Galaxyja želi da se čim prije riješi posao oko posudbe njihove najveće zvijezde, engleskog nogometaša Davida Beckhama, u talijanski Milan.

Beckham je odavno najavio kako i prvu polovicu 2010., baš kao što je to bio slučaj i ove godine, želi provesti na posudbi u Milanu, a vodstvo Galaxyja više ne želi da se taj slučaj oteže.

Stoga je Tim Leiweke, izvršni direktor Anschutz Entertainment Groupa, tvrtke koja je vlasnik kalifornijske momčadi, najavio kako Beckham mora sklopiti posao u iduća dvije sedmice. Razlog tome leži u činjenici da se Galaxy prvi put u posljednje četiri godine plasirao u MLS doigravanje u kojem ima velike ambicije i zato želi imati engleskog reprezentativca potpuno koncentriranog na nogomet.

  • Želimo završiti s time, ne treba nam nikakva konfuzija. Isto se odnosi i na Landona Donovana, moramo razjasniti ostaje li s nama ili i on ide na posudbu - rekao je Leiweke, izrazivši želju da se Beckham nakon Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici vrati u Galaxy unatoč tome što ga navijači, upravo zbog posudbe u Milan, nisu najbolje primili kada se ove godine vratio u Los Angeles.

A upravo je nastup u Južnoafričkoj Republici glavni razlog zašto Beckham ponovno želi na Apeninski poluotok.

Naime, engleski mu je selektor Fabio Capello jasno dao do znanja da će na SP-u igrati samo ukoliko drugi dio ove sezone provede u Europi.