Nogomet
0

Gaf na Twitteru potvrdio Coleov transfer u PSG

Totalsport
Ashley Cole (Foto: Arhiv/AFP)
Ashley Cole (Foto: Arhiv/AFP)
Transfer lijevog beka Chelseaja Ashleyja Colea (31) u PSG na kraju sezone već se dulje vrijeme spominje po engleskim medijima, a sinoć je dobio potvrdu i iz redova pariškog kluba.

Naime, PSG je očito zabunom na svom Twitter-računu pustio informaciju kako će Cole na ljeto postati stanovnik Parka prinčeva.

"Engleski lijevi bek Ashley Cole će na ljeto postati novi igrač crveno-plavih", stajalo je u tvitu, koji iako je ubrzo uklonjen, nije prošao nezapaženo.

Coleu aktueni ugovor sa Chelseajem istječe na kraju sezone, a u klubu mu nisu voljni ponuditi željeno višegodišnje produženje.

Poput Franka Lamparda, tako će Cole na kraju sezone napustiti Stamford Bridge, a vijest je potvrdio i novi privremeni menadžer kluba Rafa Benitez svojom izjavom:

"Mislim da će obojica uskoro napustiti klub. Nemam sve informacije, a nije ni pošteno reći mi da ću ovdje biti samo sedam mjeseci, a istodobno očekivati od mene da utječem na ono što će se događati u klubu za dvije ili tri godine. No, u ovom trenutku, mislim da je situacija takva da će Lampard i Cole otići".