Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prepao se,a doci ce vrijeme kad će ga ljudi baciti u kontejner i poklopiti
Jel On Sandaklija...???
sandzaklija kad radi bar i oni oko njega imaju hajra, ovaj nikad nije vidjeo sandzakliju
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jel to onaj što je priuštio prvu pfizorovu vakcinu u Zenici.
Bullevar --- vidimo da si redovan na portalu,kritikuješ,savjetuješ,pokušavaš nam pomoći da riješimo probleme.Na tome smo ti veoma zahvalni.Mislim na Bošnjake koji posjećujemo ovaj portal.Čak mi to miriše na ljubav.Očekujem tokom godine da se poturčiš kao dokaz iskrene ljubavi :D
Hahahhaha lik je i u ovom dogadjaju uspio ubacit rijec SDA.. valjda skonto da to lozi raju pa spominje i kad treba i kad ne treba. Paralela njegovoj politici je politika tro(bo)jke u Sarajevu.
On se prepo hahahah
Kasumović je veliki tajkun,mafijaš..vidi samo imanja ko u narko bosova.
Čuj ovo , oni hoće lovu.....prosto nevjerovatno
Diše se smog, kakav Čelik i kjurac?
sta je ovo, sda izgubila sve gradove u kojima ima bar jedan semafor.
Robijasi= SDA botovi
puno si počeo petljati Kasumoviću, iznevjerio si zenicane
Fudo Kasumovic Sadaklija,dijeli sadaku kome stigne, ne znam sto su robijasi skocili na njega, covjek razmislja kako u ovom mjesecu da ih pomogne, da li sa vitrama ili zekatom, Polanco robijasi ovo je mjesec smirenosti ne huje.
Jel ovo Zenica kakvu ste htjeli rece jednom jedan ublehas, nakon obecanja o evropskoj Zenici, ali nije on kriv, to druge politike vrse pritisak heheh
Ma jah, kuku meni, kuku tebi, kukuriku
Kako znam za sebe frajer na čelu grada Zenica, a proziva SDA što je Čelik u Kantonalnoj ligi završio. Hahaha
Sultan Zenice FUDO
Sto ce u nogometu tolike pare mjesecno? Pa nije fabrika. Bolje dati te pare ljudima za operacije , spasiti zivote, budimo humani. Kakav fudbal.
Fina vila i vočnjak kod Fude, a sve neka kriza...