Novi defanzivac
194

Frane Ikić novi nogometaš Željezničara, transferom se pohvalio njegov bivši klub

K. H.
Foto: FK Željezničar
Foto: FK Željezničar
Frane Ikić novi je nogometaš Željezničara, a to je potvrdio njegov bivši klub NK Fužinar na društvenoj mreži Facebook.

Ikić je rođen 19. juna 1994. godine u Zadru, gdje je prošao omladinsku selekciju, da bi 2012. godine debitovao za prvi tim. Nakon toga igrao je u Rijeci, zatim u Koperu, Cibaliji, Zadru i Fužinaru, iz kojeg je na kraju prešao u Željezničar.

Ovaj nogometaš također je igrao za mlađe selekcije reprezentacije Hrvatske nastupajući za U-19, U-20 i U-21 timove, a igra na poziciji štopera i sigurno će dodatno pojačati konkurenciju u ekipi Amara Osima.

"Danas je važan dan za klub jer smo uspjeli dogovoriti transfer našeg Frane Ikića u klub s velikom tradicijom, što je dokaz koliko je velik i naš klub. Frane je vrlo dobar igrač i sjajan momak, a zahvaljujemo mu se na doprinosu klubu i želimo mu sve najbolje u budućnosti", kazao je predsjednik Fužinara Petar Stočko.

Ikić se u oproštajnoj poruci zahvalio svima u klubu te rekao da je ponosan na rezultat koji je ostvario s ovim timom u prvoj polusezoni te da se nada kako će nastaviti s dobrim radom u narednom periodu.

Željezničar je u petak otputovao u Antaliju gdje će nastaviti s pripremama za drugu polusezonu, a Ikić je u posljednjem meču protiv Rudeša postigao i jedan pogodak.