Italija
0

Francesco Totti se vraća u reprezentaciju?

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Posljednjih dana su se talijanske novine raspisale o mogućem povratku pod reprezentativni svod 33-godišnjeg nogometaša Rome Francesca Tottija.

Podsjetimo da se Totti zahvalio od daljnjeg igranja za reprezentaciju nakon što je Italija osvojila naslov svjetskog prvaka u Njemačkoj 2006. godini.

Iako se nagađalo nakon toga hoće li se ili ne vratiti u reprezentaciju, priču su opet potakli mnogi ugledni ljudi ove struke u Italiji, a i novinari su naglasili da selektor Marcello Lippi nije ni s jednim igračem u Njemačkoj imao odnos kao s kapitenom Rome.

  • Ništa ne isključujem, pa tako nije nemoguće ni da Totti ponovno bude s nama u reprezentaciji - rekao je Lippi, iako je o pitanju Tottija ipak odgovorio drugačije nego kada ga novinari pitaju za Antonija Cassana. Igrača Sampdorije se, izgleda, daleko lakše može lišiti od Tottija.

  • Moram vidjeti kakav će biti svaki pojedini igrač, u kakvom fizičkom stanju, kakav će biti psihički. Imam dovoljno vremena da napravim svoj posao, ali Totti je svakako igrač koji zaslužuje pažnju - završio je Lippi.