{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


FK Sarajevo vas vodi na utakmicu Galatasarayja u Ligi prvaka

5.9.2012. u 16:04
1
11
FK Sarajevo vas vodi na utakmicu Galatasarayja u Ligi prvaka
1
FK Sarajevo vas vodi na utakmicu Galatasarayja u Ligi prvaka
FK Sarajevo i asocijacija Sari Kirmizi Platform iz Istanbula, koja sarađuje sa Galatasarayjom, organizuje nagradnu igru u kojoj će nagraditi dva punoljetna člana FK Sarajevo odlaskom na utakmicu Lige prvaka koju 02. 10. 2012. godine u Istanbulu igraju Galatasaray i Sporting Braga.
U nagradnoj igri mogu učestvovati svi punoljtni članovi FK Sarajevo koji u periodu od 01. 09. do 25. 09. 2012. godine u Fan shopovima FK Sarajevo potroše 50 KM ili više, saopštili su iz Bordo tima.

Nagrada uključuje avio-kartu na relaciji Sarajevo - Istanbul - Sarajevo, smještaj u hotelu 5 zvjezdica "ByOtell“ u Istanbulu, kratki obilazak grada na Bosforu, te VIP ulaznicu i boravak u VIP loži Sari Kirmizi Platform za ovu utakmicu.

Svi kupci u Fan shopovima koji potroše više od 50 KM potrebno je da u Fan shopovima preuzmu prijavu, te da je zajedno sa kopijom računa, sa naznakom "Želim u Istanbul" pošalju u zatvorenoj koverti na adresu FK Sarajevo, ul. Maršala Tita 38b, 71000 Sarajevo, ili da je predaju u zvanični Bordo Fan Shop FK Sarajevo u prostorijama Kluba u ul. Maršala Tita 38b/I ili u Bezistanu, najdalje do 24. 09. 2012. godine.

Imena dva sretna dobitnika bit će objavljena do 25. 09. 2012. godine putem zvanične web stranice FK Sarajevo.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ko će osvojiti Evropsko prvenstvo u rukometu
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: