Nogomet
8

FK Sarajevo pokrenuo projekt "Loyality Bordo Card"

FENA
Fudbalski klub Sarajevo uz pomoć svojih prijatelja i simpatizera pokrenuo je pilot-projekt "Loyality Bordo Card", koji će svim aktivnim članovima "bordo" kluba donijeti brojne pogodnosti.

Po riječima portparola FK Sarajevo Tarika Trbića, cilj projekta je povezati članove kluba s prijateljskim firmama koje se bave maloprodajom različitih proizvoda i pružanjem raznih usluga, te tako formirati jednu veliku "bordo porodicu".

"Međusobnom saradnjom svih članova aktivne, novoformirane 'bordo porodice', dat će se podrška FK Sarajevo u njegovom nastojanju da se u svim segmentima svoga djelovanja približi pozitivnim evropskim tokovima", kazao je Trbić.

Svim simpatizerima kluba, koji posjeduju člansku kartu i imaju uredno izmirene obaveze prema klubu, sponzori projekta 'Loyality Bordo Card' su omogućili olakšice u vidu definiranih rabata pri korištenju usluga ili kupovini proizvoda u njihovim objektima.

O metodu i načinu ostvarivanja pojedinih olakšica, članovi kluba se mogu informirati na posebno označenom sponzorskom dijelu internet stranice, a uskoro i putem drugih propagandnih sredstava.