Emotivna poruka
251

FK Sarajevo objavio promotivni spot povodom 71. rođendana kluba

Klix.ba
Povodom 71. rođendan kluba, FK Sarajevo objavio je promotivni spot uz koji je poslao emotivnu poruku svim navijačima Bordo kluba.

"Ljubav je kad zabiješ gol, a ja se grlim sa neznancima što se zovu porodica. Bordo porodica. A porodica je važna, porodica je temelj, a naša raste iz dana u dan.

Živimo u vremenu kad se ljubav ne mjeri razbijenim tranzistorima zato što je Hase pogodio prečku u devedesetoj, zastavom što se šila danima pred derbi, suzama zbog promašenog penala u polufinalu Kupa Maršala, srećom od svemira većom kad igraš u transu, a protivnik nema nikakvu šansu...

Ali ne daš se ti, još uvijek si onaj isti fudbalski romantik što svojoj vjernoj publici piše drame i sretne i tužne, još uvijek nas sve veže ista ljubav, ona što mjere nema.

Časno i dostojanstveno. I trebamo ti mi, baš kao što ti trebaš nama. Rasteš iz dana u dan, a s tobom raste i tvoja porodica. I vole te širom Bosne i Hercegovine, vole te i širom Evrope, širom svijeta. Ima nas mnogo, mnogo onih kojima srce zaigra kada mislimo na tebe", saopšteno je iz kluba.

Podsjećamo, FK Sarajevo nalazi se na četvrtoj poziciji tabele Premijer lige BiH s 20 osvojenih bodova u dosadašnjih 12 kola, a u sljedećem meču ih očekuje domaći susret protiv zeničkog Čelika.