Lijep gest
0

FK Sarajevo i Turkish Airlines dijelili somune na Baščaršiji

Klix.ba
Fudbalski klub Sarajevo i generalni sponzor kluba, kompanija Turkish Airlines, jučer su u Sarajevu organizovali aktivnost povodom nastupalog mjeseca ramazana.

Naime, prvotimci Fudbalskog kluba Sarajevo zajedno sa juniorima, uposlenicima kluba i predstavnicima kompanije Turskih Airlines na sarajevskog Baščaršiji građanima i turistima dijelili su somune.

Toplim i ukusnim somunima naročito su se obradovala djeca, a svi prisutni su iskoristili priliku kako bi se slikali sa Bordo nogometašima i napravili uspomene pored Bordo-bijelog grba.

Direktor generalnog sponzora u Sarajevo g. Ahmet Salih Kansu izjavio je da sretan zbog organizacije ove jako lijepe aktivnosti sa Bordo klubom.

"Zajedno sa Fudbalskim klubom Sarajevo, čiji smo generalni sponzor, proveli smo vrijeme prije iftara na Baščaršiji. Dijeli smo somune građanima i kao što smo vidjeli, njima se to mnogo svidjelo. Uzimaju tople somune dok idu svojim kućama", kazao je Kansu.

Iz kluba su svim postačima poželjeli ugodan post.

"Ovom aktivnošću Fudbalski klub Sarajevo i generalni sponzor kluba žele svim postačima u Sarajevu i Bosni i Hercegovini poželjeti ugodan post. RAMAZAN ŠERIF MUBAREK OLSUN!", saopćeno je iz kluba.