Ispunjeni uslovi
0

FK "Drina" može igrati na stadionu u Zvorniku

SRNA
Stadion u Zvorniku, na kome igra Fudbalski klub "Drina", ispunjava sve uslove za odigravanje prvenstvenih utakmica u Premijer ligi BiH, ocijenila je Komisija za licenciranje klubova Fudbalskog saveza BiH.
Foto: SRNA
Foto: SRNA
Direktor Odjeljenja za licenciranje klubova Nihad Hodžić izrazio je zadovoljstvo brzinom radova na izgradnji istočne tribine i terena za igru, dodavši da zvornički premijerligaš mora nastaviti sa daljim uređivanjem stadiona.
Sportski direktor Fudbalskog kluba "Drina" Dragan Marković rekao je novinarima da je zadovoljan odlukom Komisije za licenciranje klubova. 

"Veoma smo zadovoljni što ćemo prvu utakmicu kao domaćini u Premijer ligi BiH odigrati na svom terenu", rekao je Marković i napomenuo da je u posljednjih mjesec dana na stadionu izgrađena nova tribina i postavljene stolice. 

On je dodao da sa izgradnjom potpuno nove istočne tribine na Stadionu ima ukupno 3 010 mjesta za sjedenje, što je bio jedan od glavnih uslova za odigravanje mečeva "Drine" pred svojom publikom. 

Marković je rekao da su svlačionice renovirane, postavljena zaštitna ograda oko stadiona, kao i drugi radovi koji su morali biti završeni, i podsjetio da bi "Drina" morala da igra na alterantivnom stadionu u Ugljeviku da ovi radovi nisu završeni na vrijeme. 

"U drugom kolu Premijer lige sastajemo se sa banjalučkim Borcem na domaćem terenu i očekujem pune tribine, jer je za nas ovo istorijska utakmica", rekao je Marković. 
Radove na Stadionu izvodila je zvornička firma "Hidrokom", dok je svoj doprinos za ispunjavanje uslova za odigravanje mečeva na gradskom stadionu dala i lokalna uprava koja je obezbijedila najveći dio sredstava.