Nogomet
0

Fiorentina i Roma se bore za Brazilca Julija Cesara

Totalsport
Julio Cesar (Foto: AFP)
Julio Cesar (Foto: AFP)
Julio Cesar, danas 33-godišnji prvi golman brazilske nogometne reprezentacije, je ne tako davno, kao član milanskog Intera, slovio za jednog od najboljih svjetskih golmana.

No, već u posljednjim danima u Interu je sjena pala na ovog golmana, koji je gotovo potpuno nestao sa scene kada se na početku prošle sezone odlučio testirati u engleskoj Premierligi gdje je pristupio Queens Park Rangersu.

S tim je klubom Julio Cesar ispao u drugu englesku ligu, a time je i okončana njegova kratka otočka avantura. Još je uvijek Brazilac službeno član QPR-a, ali je gotovo sigurno da će ovog ljeta promijeniti sredinu, a talijanski mediji pišu kako je najrealniji njegov povratak u tamošnju Seriju A.

Dosad se kao jedina prava i ozbiljna opcija pojavljivao odlazak u Rome, no sada je zagrizla i Fiorentina, koja s Romom vodi boj za čovjeka koji je, isti navodi govore, vrijedan u ovom trenutku četiri miliona eura odštete. Engleski, pak, mediji navode kako je konkurent za Cesarov transfer i Arsenal, a sve bi se trebalo riješiti nakon Kupa konfederacija.