Nogomet
0

Figo: Mourinho definitvno dolazi u Inter

Sarajevo-x.com
Bivše krilo Real Madrida Luis Figo ne može dočekati da radi pod vodstvom Joesa Mourinha, te je za portugalske sportske novine ‘O Jogo’ otkrio kako bivši trener engleskog premierligaša Chelsea definitivno dolazi u talijanski Inter.

"Svi znaju da je Mourinho već dobio ovu poziciju, već su mi u klubu to saopćili. On može sa Interom vrlo lako doći do titule Lige prvaka, ali još uvijek nismo imali priliku razgovarati o tome", kazao je slavni Portugalac Luis Figo.

Krilo Intera iz Milana se također nada kako će pod Mourinhovim vodstvom provesti više vremena u igri, a ne na klupi kao što je to bio slučaj dok je bio dio momčadi Roberta Mancinija.

"Bio sam u bezizlaznoj situaciji, ali jednom kada novi trener dođe, ti se počneš nadati da ćeš više vremena provoditi na terenu", iskreno je kazao portugalski nogometaš.

"Ne znam gdje ću igrati iduće godine, ali nadam se da će to i dalje biti Inter, jer ovdje želim ostati što je moguće duže."

Podsjećamo, Mancini je u četvrtak navečer zvanično dobio otkaz sa mjesta trenera Intera, nakon sastanka sa predsjednikom tallijanskog nogometnog kluba Massimom Morattijem. Samo 24 sata kasnije, Moratti je viđen kako, u jednom pariškom restoranu, večera upravo sa Joseom Mourinhom.