Nogomet
0

Fernanando Torres dobio poboljšani ugovor

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Iz FC Liverpoola su objavili da je Fernando Torres (25) potpisao novi ugovor s nogometnim klubom u kojemu trenutačno igra.

Zapravo je ponajbolji centarfor današnjice samo aktualizirao postojeći šestogodišnji ugovor koji je potpisao kada je prije dvije sezone stigao iz madridskog Atletica. Bitno je da je dobio povišicu, te da je u ugovor dodana klauzula o opciji za ostanak još jednu, sedmu godinu.

  • Fernando je jedan od najboljih napadača današnjice. Obzirom na svoje godine, može samo napredovati - izjavio je menadžer Liverpoola Rafa Benitez za klupske internet-stranice.

  • Svaki bi ga ozbiljan klub želio u svojim redovima, no on svoju budućnost vidi u Liverpoolu. Posebno je talentiran nogometaš, a još uvijek toliko gladan napretka.

  • Ove smo sezone pokazali golem napredak u igri i sada moramo zakoračiti stepenicu iznad. Gradimo ovdje nešto posebno, obzirom da smo sve najvažnije igrače osigurali višegodišnjim ugovorima. Mislim da to šalje pozitivnu poruku svima koji su povezani s ovim klubom - zaključio je trener.

Prije Torresa, poboljšane su i produžene ugovore dobili Dirk Kuyt, Daniel Agger i Steven Gerrard.