Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Španski gladeži. Daj,daj,daj...
Realno u spaniji imate 2 cluba i Athletico kao 3. Francuska Psg Italija Juventus Njemacka Bayern i ponekad Borusia Engleska ima Man City, Man Utd, Liverpool, Chelsea, Arsenal, Tottenham So go figure.
Hahahahahhaha kakav si ti debil
@amarro ti poceo pratit fudbal prije 4 hodine.. sevilja osvojila kup UEFA 5 puta u zadnjih 10 godina, tahlacila nake Arsenale Totenheme s rezervnim timom.. al neka dok ti koja dlaka na cuni nikne pa ces naucot da citas i svasta jos novo saznas o fudbalu
Tako je Fergie, kazi mu da je to prijedlog koji nema veze s pamecu