Italijan oduševljen
296

Federico Bernadeschi se zahvalio našim navijačima na Bilinom Polju

E. B.
Federico Bernadeschi i Edin Džeko (Foto: D. S./Klix.ba)
Federico Bernadeschi i Edin Džeko (Foto: D. S./Klix.ba)
Federico Bernadeschi je sinoć protiv Zmajeva pokazao zašto je igrač Juventusa. Bio je konstanta prijetnja po naš gol, a uz malo sreće mogao je stići i do pogotka.

U 18. minuti pri rezultatu 0:0 Šehić je sjajno odbranio nakon njegovog udarca, a još u nekoliko navrata igrač Juventusa je sjajno upošljavao svoje saigrače.

U 75. minuti je izašao iz igre kada ga je zamijenio Stephan El Shaarawy, a publika na stadionu Bilino Polje u Zenici ga je nagradila aplauzima za predstavu koju je pružio.

To je ostavilo poseban dojam na 25-godišnjeg krilnog igrača koji se na Facebooku zahvalio bh. navijačima.

[FBPOST]<iframe class="lazyload" data-src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FFedericoBernardeschi10%2Fposts%2F2264859070287169&width=500" width="500" height="519" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media">[/FBPOST]

"Deset uzastopnih pobjeda! Ispisali smo malu stranicu nacionalne historije, ali želimo ispisati još i veću naredne godine. Hvala bosanskohercegovačkim navijačima na aplauzu koji su mi dali prilikom izmjene", napisao je Bernadeschi.