Napadač Atletico Madrida
1

Falcao "koketira" sa PSG-om, želi igrati sa Zlatanom Ibrahimovićem

Totalsport
Radamel Falcao (Foto: AFP)
Radamel Falcao (Foto: AFP)
Ponajbolji napadač današnjice Radamel Falcao, aktuelni nogometaš Atletico Madrida, nagovijestio je kako bi u budućnosti mogao zaigrati za PSG.

Iako je nedavno rekao mu se ne žuri napustiti Atletico, za koji je ugovorno vezan do 2016. godine, kolumbijski nogometni reprezentativac je sada za francuski televizijski program Telefoot kazao kako mu je Francuska itekako interesantna.

"Francuska je divna zemlja. Bio sam već ondje i jako mi se sviđa. PSG ima jako ambiciozan sportski projekt i investirali su velike svote novca kako bi izgradili kompetitivnu momčad", izjavio je Falcao.

"Trebat će im vremena, ali mogli bi uspjeti jako brzo. Nije nemoguće da ću se viđati s vama (francuskim novinarima, op.a.) jako brzo".

Posebno oduševljenje Falcao je pokazao Zlatanom Ibrahimovićem, s kojim će u slučaju transfera, blisko surađivati u vrhu napada.

"Pratio sam Zlatanov put. Imao je nevjerojatnu karijeru i uspio je u svakoj ligi u kojoj je igrao. Fantastičan je i zabija puno golova. Sviđa mi se što se mogu natjecati s igračima tog tipa, ali moj je lični cilj napredovati i biti bolji svakog dana".