Saopćenje Boltona
0

Fabrice Muamba u kritično lošem stanju

Totalsport
Fabrice Muamba (Foto: AFP)
Fabrice Muamba (Foto: AFP)
Iako su zadnje informacije govorile kako se stanje nesretnog 23-godišnjeg nogometaša Fabricea Muambe stabiliziralo, Bolton je u prioćenju objavio da se ''njegov igrač nalazi na intenzivnoj njezi u kritično lošem stanju''.

Podsjećamo, Muamba je kolabirao na terenu u 41. minuti četvrtfinalne utakmice FA Cupa između Tottenhama i Boltona. Nakon što su mu šestorica bolničara pružili prvu pomoć već na igralištu, bio je prebačen u bolnicu za srčane bolesti u Londonu.

Nakon što ga je medicinsko osoblje osposobilo da počne disati, glasnogovornik bolnice je izvorima Skyja rekao da mu je stanje stabilno.

Nažalost, Boltonovo saopćenje donosi puno lošije vijesti.

''Bolton može potvrditi da je Muamba primljen u londonsku bolnicu za srčana oboljenja, gdje se trenutno nalazi na intenzivnoj njezi u kritično lošem stanju. U ovoj fazi nećemo izadavati daljnja priopćenja. Klub moli medije da poštuju privatnost obitelji u ovom trenutku''.

Mnogi su igrači izrazili svoju podršku Muambi. Nizozemac Rafael van der Vaart, koji je bio u početnoj postavi Tottenhama, napisao je na Twitteru:

'Strašno što se dogodilo s Muambom za vrijeme utakmice. Svi se molimo za njega''.

Vezani članci