Nogomet
0

Fabio Capello nastavlja krijeru u SAD-u?

FENA
Fabio Capello
Fabio Capello
Italijanski nogometni trener Fabio Capello, koji je nadavno otpušten iz Real Madrida, objavio je kako je već odbio dvije ponude istočnoeuropskih klubova te da je "otvoren" za odlazak u američki Major League Soccer, tj. da bi mogao krenuti stopama Davida Beckhama.

Bivši osvajač Scudetta s Milanom i Romom nezaposlen je otkako je otpušten iz Reala, iako je Madrižanima priskrbio prvu titulu nakon četiri godine.

"Dinamo iz Kijeva i Lokomotiva iz Moskve su mi dali zanimljive ponude, ali nisam ih prihvatio. Primio sam i ponudu iz SAD-a koju još razmatram. To bi bilo intrigantno iskustvo, ne toliko zbog novca, već zato što bi bilo zanimljivo pokušati i pomoći da nogomet postigne veću popularnost u SAD-u", rekao je 61-godišnji Capello.

U MLS pokušavaju javnost više zainteresirati za nogomet, pa dovode svjetske zvijezde poput Davida Beckhama koji je prije nekoliko dana i službeno predstavljen navijačima LA Galaxyja.

Capello i Beckham su na početku sezone 2006/2007. imali nesuglasice, ali Italijan je kasnije izjavio da je pogriješio kada ga je "izopćio" iz ekipe nakon što je objavio sa iduće sezone odlazi u LA.

Šef LA Galaxyja Alexi Lalas, bivši igrač Padove, izrazio je želju da bi u klubu volio vidjeti još jednu veliku zvijezdu.

"Zaista bih želio u MLS-u vidjeti Ronalda, bilo kod nas, bilo u nekom drugom klubu", rekao je Lalas.