Zvijezda Liverpoola
92

Fabinho na plaži zaigrao nogomet s neznancem i onda mu priredio odmor za pamćenje

D. P.
Fabinho je novog prijatelja izveo na večeru (Foto: Instagram)
Fabinho je novog prijatelja izveo na večeru (Foto: Instagram)
Zvijezda Liverpoola i reprezentativac Brazila Fabinho potrudio se da tokom ovogodišnjeg ljetovanja dan učini nezaboravnim jednom turistu.

Dok traje vrijeme godišnjih odmora, najbolji svjetski nogometaši su daleko od doma. Stizale su vijesti i o onima koji su godišnje provodili na raznim zabavama s alkoholom, o onima koji su trenirali, ali i o onima koji su pokazali koliko su skromni.

Vezista Liverpoola Fabinho, od dolaska iz Monaca, stekao je epitet nezamjenjivog kotača u osvajačkom pohodu Liverpoola na titule u Ligi prvaka i Premiershipu. Međutim, dokazao je i van terena da je skroman.

Na odmoru na Balearima Fabinho je vidio mladića, ispostavit će se Brendena Ryana, koji sam igra nogomet na plaži. Pridružio mu se i tako mu uljepšao dan, ali ono što je uslijedilo dodatno potvrđuje o kakvoj se ljudskoj veličini radi.

Naime, Brazilac je pozvao Brendena da mu se pridruži na večeri i tu je sa svojom suprugom Rebeccom Tavares počastio novog prijatelja i učinio mu odmor nezaboravnim.

Osim što je uživao sa zvijezdom Liverpoola, sretni turist Brenden je čuo brojne zanimljive priče o tome kako je biti prvak Evrope i svijeta u nogometu.

Nakon odmora na Balearima Fabinho će se pridružiti ekspediciji Liverpoola koja kreće u Aziju gdje će 12. jula igrati prijateljski meč protiv rivala Manchester Uniteda.