Ljepotice i nogomet
0

Euro iz drugog ugla: Heidi Klum u izrezanom dresu, na tribinama "sijevaju" obline

D. B.
Heidi Klum
Atmosferu svakog velikog nogometnog takmičenja dodatno "zagrijavaju" atraktivne djevojke koje se pojavljuju na tribinama stadiona i objavljuju provokativne fotografije na društvenim mrežama.

Njemačko-američka glumica i supermodel Heidi Klum pružala je podršku reprezentaciji Njemačke u atraktivnom izdanju. Njemačka je u utorak igrala protiv Francuske na Evropskom prvenstvu, a Nijemci su imali podršku 48-godišnje Heidi Klum. Ona je na Instagramu objavila provokativnu fotografiju na kojoj je bila "oskudno" odjevena, nosila je donji dio bikinija, ali i izrezani dres koji je otkrivao njene grudi. Ipak, na kraju nije imala razloga za slavlje jer je Njemačka doživjela poraz.

Posebnu pažnju je privukla i navijačica Poljske Marta Barczok, koja se fotografisala na stadionu odjevena u uske hlače i bijeli top s dubokim dekolteom. Marta je također bila razočarana nakon utakmice, jer je Poljska izgubila od Slovačke.

Sada već dobro poznata navijačica Hrvatske Ivana Knoll "vatreno" je najavila utakmicu protiv Engleske. Poručila je da će Vatreni "srknuti Engleze kao čaj", ali su aktuelni viceprvaci svijeta ipak poraženi.

Na tribinama se mogu vidjeti i lijepe navijačice drugih reprezentacija.