Tandem iz Intera
0

Eto'o: "Milito i ja ćemo biti savršeni par"

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Samuel Eto'o, 28-godišnji kamerunski napadač, nova je velika uzdanica navijača milanskog Intera i vjera da "nerazzurri" mogu napokon ostvariti zapažen rezultat u Ligi prvaka.

Inter je protekle četiri sezone bio prvak Italije, ali su i dalje ostajali bez pravog učinka u Evropi. U svrhu promjene tih loših navika Inter je vrlo dobro poslovao tokom ovog ljeta, te su u klubu dovedeni Lucio, Diego Milito, Thiago Motta, Aleksandar Hleb i Samuel Eto'o. Ovaj potonji je za La Gazzettu dello Sport rekao:

  • Mnogi govore da je Barcelona dobila boljeg napadača, no ne želim se uopće upoređivati s njim. Ja sam Samuel Eto'o, a moji važni pogoci u karijeri govore za mene - rekao je Kamerunac i nastavio:

  • Nisam niti došao u Inter, a već sam jako ponosan. Želim im čestitati na pobjedi protiv Milana u prijateljskom ogledu (op.a. 2-0 na američkoj turneji), a dvostruki strijelac Diego Milito je samo dokaz koliko je dobar igrač.

Eto'o je nastavio u sličnom ritmu:

  • Gospodin Mourinho je čovjek koji sastavlja tim i odlučuje, ali imam dojam da smo Milito i ja sjajan par - rekao je 28-godišnji napadač i završio uz riječi:

  • Hvala vlasniku Morattiju, hvala svim u Interu. Pokazali su se kao pravi džentlmeni i jako ozbiljni poslovni ljudi. Znam koliko im znači Liga prvaka i uspjeh u tom natjecanju. Jedva čekam da se borimo i ostvarujemo dobre rezultate u tom, ali i ostalim takmičenjima.