Nogomet
0

Eto'o: Iniesta je najbolji nogometaš svijeta

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Trener Barcelone odmorio je lakše ozlijeđenog Lea Messija u dvoboju 32. kola Primere protiv Seville postavivši na njegovo mjesto 25-godišnjeg Andresa Iniestu.

Veznjak je ukrao šou u 4-0 pobjedi Barcelone na Nou Campu načevši mrežu gostiju u drugoj minuti utakmice i potom asistiravši za tri preostala gola Barcelone. Jedan od njih zabio je Samuel Eto'o postigavši 27. pogodak sezone.

  • Kad god Iniesta zakorači na nogometni travnjak stvara spektakl. On je najbolji nogometaš na svijetu - oduševljeno se o svom saigraču izrazio Kamerunac.

Sam je Iniesta pak skromno zasluge pripisao cijeloj momčadi koja je igrala dobro.

  • Ide nam jako dobro i osjećaj koji nas okružuje govori nam da smo spremni za velike stvari. No, još uvijek nismo postigli ništa. Ne osjećamo se još prvacima.

  • Lično sam zadovoljan svojom igrom, ali zasluge moraju ići cijeloj momčadi jer smo timskom igrom pobijedili velikog rivala.

  • Zabili smo puno golova. Igrali smo dobro i motivirano kao što to činimo cijele sezone. Moramo samo zadržati taj nivo- zaključio je španski reprezentativac, koji je ove sezone skupio 23 prvenstvena nastupa, u kojima je četiri gola zabio i sedam namjestio.