Nogomet
0

Eto'o još uvijek nije suspendiran

Totalsport
Samuel Eto'o
Samuel Eto'o
Iz Kamerunskoga su nogometnog saveza (Fecafoot) u četvrtak objavili da odluka o suspenziji Samuela Eto'oa još uvijek nije donesena.

Time su demantirali medijske napise od sedam utakmica suspenzije za napadača Anžija iz Mahachkale, inače kapitena reprezentacije, odnosno o četiri utakmice suspenzije za njegova zamjenika Eyonga Enoha.

"Svoju će odluku Disciplinska komisija donijeti u petak, nakon čega će ona biti i službeno objavljena na internetskim stranicama saveza: Sve su drugo sao novinarska nagađanja", saopćili su iz Fecafoota.

Oba su nogometaša u ponedjeljak saslušana pred Disciplinskom komisijom zbog sumnje da su organizirali bojkot prijateljske utakmice protiv Alžira prošli mjesec. Igrači nisu htjeli igrati jer im savez nije isplatio premije za osvojeni turnir u Maroku ranije ove godine.

Eto'o je, međutim, nakon saslušanja održanog u ponedjeljak, izjavio da su razlozi bojkota puno dublji i da će kamerunska javnost uskoro saznati cijelu istinu.

Alžirski nogometni savez u međuvremenu je od Kamerunaca zatražio 770.000 eura odštete zbog neodigrane utakmice.

Dodajmo ovome i kako informacija da je lijevi branič Tottenhama Benoit Assou-Ekotto suspendiran na tri utakmice zbog više puta odbijenog dolaska na pripreme također čeka službenu potvrdu.