Jose Mourinho
0

"Englezi ne mogu do naslova uz Capella"

Totalsport
Jose Mourinho (Foto: AP)
Jose Mourinho (Foto: AP)
Na sebi svojstven način oglasio se u engleskim medijima Jose Mourinho. Rezime njegovih izjava je da Engleska s Fabijom Capellom na klupi nema izgleda ni na jednom takmičenju otići do kraja.

"Problem je selektor. Capello neće raditi za Englesku, ne poznaje svoje nogometaše, a oni ga se boje pa i ne mogu igrati za njega. U engleskoj reprezentaciji vlada nered", tvrdi trener Reala u kojem je nekad i Fabio Capello gradio trenersko ime.

"Njegov odnos s igračima je jednosmjeran, o čemu će vam posvjedočiti svi u Realu. I ne može se promijeniti. Kriv je pristup voditi igrače na način da se na njih izderavate, oni moraju osjetiti da su posebni."

Bivši menadžer Chelseaja i dalje s pažnjom prati što se događa u Premiershipu, pa je tako prokomentirao i silaznu Liverpoolovu putanju.

"Teško će biti Royu Hodgsonu uspjeti s Liverpoolom jer taj klub iz sezone u sezonu izgleda sve gore i gore. Liverpool iz 2004. izgledao je bolje od onog iz 2005., a taj od onog godinu dana kasnije i tako redom. Mislim da ne idu u dobrom smjeru i teško se mogu vidjeti tamo."

"Manchester United? Ponosan klub kojem je titula engleskih prvaka značajnija od ijedne druge. Vodio ih je gospodin (Sir Alex Ferguson) pun poštovanja za sve oko sebe, a ujedno i sjajan strateg. Predstavljalo bi mi izazov voditi taj klub", izjavio je Mourinho.