Jeziv video
72

Uznemirujuće / Engleski nogometaš brutalno pretukao djevojku, objavljen je mučni snimak napada

S. G.
Screenshot
Screenshot
Engleski igrač Shaquille McDonald (28) osuđen je na dvije godine i osam mjeseci zatvora jer je u bjesomučnom napadu nanio teške tjelesne povrede svojoj djevojci Amy Beckley (28).

Britanski Daily Mail objavio je grozni snimak na kojem podivljali nogometaš engleskog niželigaša Mickleovera u martu ove godine guši i baca na pod svoju nemoćnu djevojku.

Sve se dogodilo nakon noćnog izlaska, a napad je navodno uslijedio nakon što je ona navodno razgovarala s jednim zaštitarom ispred kluba. McDonald je očito izgubio razum uslijed ljubomornog ispada i odlučio je svoj bijes iskaliti na Amy.

Prvo joj je naredio da uđe u taksi nakon čega ju je ošamario. Mučne scene nastavile su se kada su ušli u njen stan. Gušio je jastukom nakon čega je ona u potrazi za spasom skočila s balkona koji je bio na visini od četiri metra. Zadobila je teže tjelesne povrede, dva prijeloma lakta, povrede lica, ruku i nogu.

"Zgrabio je moj telefon, uhvatio me za vrat i odvukao u stan. Razbio mi je glavu o betonski zid. Tada sam pala na pod. Govorio mi je da će me uspavati, da mu ništa ne mogu napraviti", ispričala je kroz suze.

Podivljali nogometaš gušio ju je i tukao u sobi, a policiju ne nazvala tek kad je on otišao.

Inače, Shaquille McDonald se ne može pohvaliti nekom zavidnom nogometnom karijerom. Najveći doseg bili su mu bili drugoligaši Derby County i Birmingham, no njegovo ime se ipak uspjelo naći u fokusu i to zbog stvari koje nemaju veze sa sportom.