Kao u sapunicama
46

Engleski as vodio dvostruki život: Nakon djeteta sa ljubavnicom, čeka i dijete s bivšom suprugom

H. H.
Lauryn Goodman, Kyle Walker i Annie Kilner (Foto: Twitter / montaža)
Lauryn Goodman, Kyle Walker i Annie Kilner (Foto: Twitter / montaža)
Nogometaš Manchester Cityja i engleske reprezentacije Kyle Walker (33) dobit će novo dijete sa bivšom suprugom Annie Kilner (31), samo šest mjeseci nakon što je postao otac djeteta koje je dobio s ljubavnicom i manekenkom Lauryn Goodman.

Preoteklog vikenda njegova supruga Annie i majka troje njegove djece, objavila je da se razvode nakon nakon nekoliko skandala defanzivca Manchester Cityja, a sve je kulminiralo kada se saznalo da je dobio drugo dijete s ljubavnicom Lauryn Goodman.

"Kyle je bio sretan što je uspješno skrivao istinu jer je imao dvije porodice i plašio se šta će se dogoditi kada Annie sazna, ali ja sam mu stalno govorila: 'Naša kćerka ne može biti tajna, ona je čovjek.' Nisam htjela da se razdvoje ili da im nanesem štetu, ali to je moralo izaći na vidjelo za dobro svih", rekla je Goodman za britanski list The Sun.

Samo dan kasnije, otočki mediji ispalili su još jednu "bombu". Walker i sada već njegova bivša supruga Annie očekuju četvrto zajedničko dete (šesto za njega) i dodaju da je mlada žena već u šestom mjesecu trudnoće. Zanimljivo, toliko mjeseci ima i njegovo drugo dijete s Lauryn.

Walker se javno izvino supruzi nakon što se saznalo za njegovu aferu, ali svjedno će se razvesti i već se iselio iz njihove luksuzne vile vrijedne tri miliona eura.

Engleski as je član Manchester Cityja od 2017. godine kada je realiziran njegov transfer iz Tottenhama, a dres Građana oblačio je 280 puta osvajajući Premiership, FA Cup i Ligu prvaka.