David Beckham
0

"Engleska pod Capellom može do naslova svjetskih prvaka"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Veznjak engleske nogometne reprezentacije David Beckham ima ogromno povjerenje u aktualnog izbornika Fabija Capella, što potvrđuje i njegova posljednja izjava za Daily Mail.
  • Capello je promijenio mentalitet igrača. Promijenio je način na koji se igrači pripremaju za utakmice, na koji provode vrijeme zajedno tokom okupljanja. Sve je tako ozbiljno, svi su koncentrirani. To je ono što je Capello donio, vratio je igračima samopouzdanje – rekao je bivši kapetan “Gordog Albiona”.

  • Mislim da imamo dobre šanse u Južnoafričkoj Republici za pobjedu ako ćemo igrati kao do sada i ako ćemo održati zajedništvo i igru koje smo pokazivali tijekom kvalifikacija (sedam pobjeda u isto toliko utakmica). Naravno da je potrebna određena doza sreće na putu, ali igrače svakako imamo. Sada imamo i momčad, sve je posloženo kako treba i na igračima je da daju svoje – zaključio je popularni “Becks”, koji je s Capellom surađivao i u Real Madridu.

Engleska naslov svjetskih prvaka čeka od 1966. godine, kada je pred domaćom publikom osvojila svoj jedini pehar pobjednika.