"Engleska može pobijediti bilo koga"

T
Totalsport
4.12.2009. u 10:14
0
1
"Engleska može pobijediti bilo koga"
0
"Engleska može pobijediti bilo koga" Foto: AFP/File
David Beckham, proslavljeni 34-godišnji engleski nogometaš, optimistično gledana Svjetsko prvenstvo iduće godine i nastupu svoje Engleske.
Još nije posve sigurno hoće li ga selektor Fabio Capello povesti na put prema jugu Afrike, no ako Beckham dođe pod reprezentativne svodove, bit će to njegov četvrti nastup na Svjetskim prvenstvima. Nastupao je 1998. godine u Francuskoj, pa 2002. u Japanu i Južnoj Koreji, te 2006. u Njemačkoj.

- Gospodin Capello i njegov tim su napravili sve da nam vrate pobjednički mentaliet i uspjeli su u tome. Kroz kvalifikacije se najbolje pokazalo koliko smo jaki i gladni uspjeha - rekao je Beckham i dodao:

- Ako želimo biti svjetski prvaci, a želimo, onda je svejedno ko će nam doći u skupinu. Moramo pobjeđivati sve, pa tako i one najjače timove. Mislim da je sadašnja engleska generacija sposobna za to.

Podsjetimo da je prije nekoliko dana, za vrijeme boravka u Južnoafričkoj Republici, očekujući žrijeb grupa u petak, Beckham iz domovine primio tužnu vijesti, o smrti njegovog 84-godišnjeg djeda.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: