Trofej Joana Gampera
0

VIDEO / Emotivni doček Ronaldinha na Camp Nouu

Totalsport
Ronaldinho (Foto: AP)
Ronaldinho (Foto: AP)
Ronaldinho se vratio na Camp Nou, mjesto gdje je, kako sam kaže, proveo uvjerljivo najljepše i najuspješnije godine svoje veličanstvene nogometne karijere.

Došao je na Camp Nou kao igrač Milana, a sve u svojstvu igranja Trofeja Joana Gampera, bivšeg Barceloninog predsjednika i suosnivača kluba.

Doček za Ronaldinha je bio glamurozan. Navijači Barcelone su mu skandirali kada se god to moglo. Pozdravili su ga pri izlasku na teren, pa tako i u 78. minuti kada je izlazio iz igre. Razdoblje od 2003. do 2008. godine ni oni nisu zaboravili.

Klub je, pak, na video-zidu prije početka utakmice u srijedu pokazao film s Ronaldinhom u Barceloni, gdje su se vidjeli mnogi njegovi spektakularni pogoci, driblinzi i asistencije kojima je oduševljavao poklonike katalonske ekipe.

Uz to, Ronaldinho je iskoristio situaciju, te se prije početka fotografisao u društvu svih igrača Barcelone. Zagrljen i nasmijan je bio u društvu Carlesa Puyola, a obojica su pozirala i sa trofejem namijenjenom pobjedniku Trofeja Joana Gampera.

Nije ni čudno da se Ronaldinho naslikavao barem s ovim trofejem, jer otkada je otišao iz Barcelone u Milan nije osjetio strast podizanja nikakvog pehara. Čak su prije nekoliko dana propustili osvojiti Trofej Silvio Berlusconi, s obzirom da im je taj trofej sa San Sira "ukrao" Juventus.