Odale ih fotografije
1.4k

Elvir Bolić i Asja Behlulović uživaju u ljubavnoj romansi

K. H.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bivši reprezentativac BiH u nogometu Elvir Bolić pronašao je novu životnu saputnicu, a prema dostupnim fotografijama na društvenim mrežama riječ je o Sarajki Asji Behlulović.

Naš legendarni napadač nakon razvoda sa suprugom Gondžom nije se pojavljivao s drugim djevojkama u javnosti, a novu vezu "odale" su fotografije na društvenoj mreži Instagram koje je objavila upravo Asja.

Novu vezu
Novu vezu "odale" su fotografije na društvenoj mreži Instagram

Ranije je Bolić pet godina bio u braku s Turkinjom Gaye, dok se s Gondžom vjenčao 2005. godine i s njom je dobio troje djece - kćerke Elisu i Edu i sina Berka.

Naš igrač je nakon završetka nogometne karijere kratko radio kao menadžer, te u reprezentaciji BiH, a već duže vrijeme je vlasnik restorana Paper Moon u sarajevskom naselju Grbavica.

Elvir Bolić je rođen 10. oktobra 1971. godine, a nogometnu karijeru je počeo 1988. godine u zeničkom Čeliku. Nakon toga je igrao za Crvenu zvezdu, Galatasaray, Gaziantepspor, Fenerbahče, Rayo, Istanbulspor, Genčlerbirligi, Malatyaspor, Istanbulspor, a karijeru je završio 2006. godine u NK Rijeka. Za reprezentaciju BiH je debitovao 1996. godine.