Nogomet
0

Eduardo: Ne sjećam se nesreće najbolje

FENA
Foto: AP
Foto: AP
Napadač hrvatske nogometne reprezentacije i Arsenala, Eduardo da Silva po prvi put nakon teške ozljede i operacije u Birminghamu obratio se javnosti. Brazilac s hrvatskom putovnicom u razgovoru za internetsku stranicu Arsenala osvrnuo se na tešku ozljedu i dugotrajan oporavak koji je pred njim.

"Ne sjećam se najbolje trenutka u kojem sam stradao, a ne želim to niti gledati na televiziji i novinama. Jedino se sjećam da sam pao, pogledao sam prema stopalu, a ono je bilo okrenuto na suprotnu stranu. Sve ostalo je jedna velika crnina," kazao je Eduardo, te dodao: "Bila je to nesretna situacija, no i takve se stvari događaju u nogometu."

Hrvatski reprezentativac je svjestan kako ga očekuje višemjesečni oporavak, no Dudu ne gubi nadu niti optimizam. "Svjestan sam da me očekuje pauza, još uvijek nije jasno koliko će trajati oporavak. Međutim, nisam zabrinut za svoju budućnost. Vjerujem u oporavak i sada ću svoju koncentraciju i volju usmjeriti kako bi se što prije oporavio," rekao je Eduardo zahvalivši se medicinskoj službi Arsenala na brzoj intervenciji, te liječnicima bolnice Selly Oak u kojoj je operiran.

"Moram naglasiti kako su me iznimno dirnule poruke u kojima mi brojni navijači sa svih strana svijeta žele što brži oporavak," poručio je na koncu napadač hrvatske vrste.