Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E pa nek 'ne mogu uštopat lopte' Kodro, igra prije Duljevica. Stavljanje Dulje na laznu 10 je najbolji potez.
Duljevic zemlja dobar
Kakvo dodavanje za Viscu,svaka mu cast
doniram spermu, ugradnja besplatna [email protected]
Šunjić , Kodro u ove dvije utakmice nisu zaslužili da budu pozvani u Repku! Dobitak repke mali Todorović definitivno, jer smo uvijek na desnom beku bili katastrofa!!!
Samo, Baho je naporan sa Dzekom. Kako je divno primio lpotu, kako je fantasticno sutirao, kako je...
Tanko je ovo.Trebala je do sada petarda pasti koliko mislimo da smo jaki i dobri
Naprijed BiH, svi smo uz naše Zmajeve. Prijatečljske utakmice nas kale i prekaljuju. Dobar posao radi Prosinečki. Stvara novu, mladu i snažnu reprezentaciju BiH. Ono što je nekad uradio Ćiro Blažević, u stvaranju jake reprezentacije, to danas radi Prosinečki kopajući još dublje po resursima sjajnih mladih igraća među kojim ih imai iz BiH premijere. Počinjemo osjećati snagu naših Džeke, Pjanića i još njih par iz stare garde, ali i sjajnih novih mladih igraća.
Duljevic ispalio projektil zemlja-zrak
Visca igra ko car, bez straha i respekta prema protivniku, svi nizi od njega.
Nikad gori stoperski par u istoriji BH reprezentacije... trebali smo primiti jos 3 gola
Bas to kontam.. treba pod hitno naci zamjenu za ona 2 balvana
Besic je masina,nista bez njeg.
Svaka cast