Odgovarao na pitanja fanova
0

Džeko: U Manchesteru ima lijepih djevojaka

Sarajevo-x.com
Edin Džeko odgovarao na pitanja fanova
Edin Džeko odgovarao na pitanja fanova
Bh. reprezentativac i napadač Manchester Cityja, Edin Džeko, u videu objavljenom na oficijelnoj stranici svog kluba je odgovarao na pitanja koja su mu fanovi postavljali putem Twittera.

Edin je prvo odgovorio na pitanje ko je njegov uzor. Naš reprezentativac je rekao da je to slavni ukrajinski napadač Andriy Shevchenko te da to nije ništa novo.

Fanove je zanimalo i ko je Edinov najdraži saigrač. Džeko nije želio nikoga izdvojiti. Rekao je da voli sve svoje saigrače, kao i klub.

Kao motivaciju je Džeko naveo želju za uspjehom, pobjedom i golovima. On je rekao da je fudbal njegov život te da se trudi biti sve bolji i bolji.

Što se tiče grickalica, Edin je izdvojio čips s paprikom.

Jedan od fanova s našeg govornog područja je upitao i da li ima lijepih djevojaka u Manchesteru, na što se Edin nasmijao i odgovorio da ih itekako ima.

Džeko je odgovorio i na pitanje o tome da li se vidi u glumačkim vodama. Rekao je da bi se možda mogao okušati i u tome.

Od televizijskih programa koje prati, Džeko je izdvojio Sky Sports.

Pitanje jedne djevojke je glasilo da li je ponosan što je ambasador UNICEF-a, te da li će je oženiti.

Edin je odgovorio da mu je čast što ima tu funkciju, te da želi pomoći djeci, najviše zbog toga što je poučen iskustvom teškog života djece u tokom rata u BiH. Na pitanje o ženidbi, Edin se nasmijao i odgovorio da djevojku prvo mora upoznati.

Jedan fan je upitao Edina zašto ima lošu igru glavom u fudbalskoj simulaciji FIFA. Napadač Cityja je rekao da ne zna razlog za to, ali da se nada da će se to popraviti u sljedećem izdanju popularne igre.

Džeko je također rekao da voli kada navijači skandiraju njegovo ime i da mu je to motiv da bude sve bolji. Pohvalio je navijače Manchester Cityja i rekao da su oni za vrijeme utakmice dvanaesti igrač na terenu.