{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Džanan Musa gradonačelniku Bihaća donio loptu sa autogramom

19.8.2015. u 12:45
244
45
Džanan Musa gradonačelniku Bihaća donio loptu sa autogramom
244
Jedan od najvećih sportskih uspjeha grada Bihaća, osvajanje titule evropskog prvaka i brilijantnu partiju Džanana Muse u finalnoj utakmici građani Bihaća sinoć su proslavili na spektakularnom dočeku na gradskom trgu.
"Mislio sam da nakon Sarajeva neće biti spektakularniji doček u Bihaću, ali upravo se desilo suprotno i sinoć je zaista moje srce bilo ispunjeno. Ma da je Los Angeles spremio doček, sinoćnji u Bihaću bi mi bio draži. Hvala svima na podršci i darovima koje su mi uručili i sada se okrećem novim sportskim izazovima i borbi za mjesto u svom matičnom klubu KK Cedeviti", kazao je Musa.

Dan poslije velikog dočeka, u gradskoj upravi Bihaća za Džanana i njegovu porodicu organiziran je prijem na kojem su gradonačelnik Emdžad Galijašević i premijer USK-a Izudin Saračević još jedanput u ime svih Bišćana i Krajišnika čestitali mladom Džananu na osvajanju titule evropskog prvaka, ali i na postupcima i djelima koji promovišu grad Bihać i Unsko-sanski kanton.

"Finale je bilo nezaboravno i zaista svi smo bili ono što kažu na iglama tokom cijele utakmice, ali naši momci predvođeni Džananom pokazali su sav svoj talent i pokazali kako se bori za državu BiH. Čestitam porodici Musa, ali i njegovom prvom treneru Edisu Subašiću koji je prepoznao Džananov talenat. Džananov uspjeh grad Bihać nagraditi će kupovinom stana i to je najmanje što smo mogli uraditi za našeg evropskog prvaka", kazao je gradonačelnik Galijašević.

Džananu Musi za postignute izuzetne rezultate u oblasti sporta uspjehe u sportskim takmičenjima u zemlji i inozemstvu, te promocije i razvoja sporta na području grada Bihaća i Unsko-sanskog kantona Gradsko vijeće Bihaća ove godine na svečanoj sjednici povodom Dana grada Bihaća 26. februara dodijelilo je nagradu "Japodski konjanik", a Musa je gradonačelniku poklonio loptu sa svojim potpisom.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni izborom selektora nogometne reprezentacije BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: