Govorila o simptomima
86

Dybalina djevojka: Čula sam čudan zvuk u plućima, a onda se i Paulu pogoršalo

N. K.
Dybala i djevojka (Foto: Instagram)
Dybala i djevojka (Foto: Instagram)
Argentinski nogometaš Paulo Dybala i njegova djevojka Oriana Sabatini nalaze se u samoizolaciji u Torino nakon što su saznali da su zaraženi koronavirusom, a prije dva dana situacija je bila krajnje ozbiljna.

Naime, Oriana je za La100 govorila o virusu koji je zahvatio mladi par istaknuvši da su u izolaciji već devet dana.

"Osjećamo se dobro, ali prije dva ili tri dana je bila situacija dosta lošija. U izolaciji smo već devet dana i liječnici su nas obavijestili da će nas ponovno testirati 31. marta. Dobili smo upute da se odmaramo i da pijemo neke vitamine. Osjećaj je sličan kao kod gripe. Boli vas cijelo tijelo i osjećate umor. Nisam imala groznicu, a ni visoku temperaturu. Čula sam čudan zvuk u plućima, a onda se i Paulo počeo loše osjećati. Bili su simptomi kao kod gripe", rekla je Oriana.

Podsjetimo, Juventusov igrač Daniele Rugani bio je među prvim poznatim nogometašima koji su se zarazili koronom, a nakon njega su se razboljela još dva igrača Stare dame - Blaise Matuidi i Dybala.

Inače, Italija je najteže pogođena zemlja svijeta koronavirusom. Do sada je zabilježeno više od 74.000 zaraženih, a umrlih je već 7.500.