Nogomet
0

Dunga: Volio bih da se Ronaldinho vrati u reprezentaciju

Totalsport
Selektor brazilske nogometne reprezentacije Carlos Dunga priznao je kako nije posve odbacio mogućnost da Milanov veznjak Ronaldinho (29) ponovo obuče dres “carioca”...

Dunga je izostavio Ronaldinha s popisa reprezentativaca za Kup konfederacija u Južnoafričkoj Republici radi njegove promjenjive forme, a kaže da povratak u reprezentaciju zapravo ovisi o njemu samome.

  • Volio bih da nam se Ronaldinho vrati, a hoće li, ne znam. Zapravo je to do njega. Više ovisi o njemu samome nego meni. Velika je odgovornost na njemu da se dokaže, ali ja bih zaista volio da se vrati – rekao je Dunga, objasnivši da će vratiti Ronaldinha u reprezentaciju tek kada bude imao dojam da je 100% spreman za takmičarski nogomet.

Ronaldinho je prošle sezone prešao iz Barcelone u Milan, a u dresu “rossonera” zabio je osam golova u Seriji A. Početkom sezone bio je jedan od boljih Milanovih igrača, ali ja u drugoj polovici sve češće ulazio s klupe i forma mu je oscilirala. Radi toga ga je brazilski izbornik Dunga izostavljao s popisa za reprezentativne akcije.